( 0 )

Een beetje laat:

Maar toch allemaal nog een heel gelukkig nieuwjaar.
Hier hebben we ons vermaakt met het eten van oliebollen, spelen van spelletjes en het kijken van vuurwerk.
Barney wilde verstoppertje spelen en hij had een aantal hele goede verstopplekjes:
tussen de paddestoelen, de carneolen en in het sieradenbakje

Ik heb even de tijd genomen om al het nieuwe moois wat Regina heeft aangeschaft te bekijken

Kvarts had de boekenkast ontdekt en ging daar helemaal in los. Hij heeft een groot gedeelte van de avond en de volgende dag zitten lezen en was totaal onbereikbaar, zelfs voor een stukje zoutsteen waar hij zo graag aan likt.
Het enige nadeel was dat hij zoveel gelezen had dat hij er hoofdpijn van heeft gekregen. Daarom ging hij, op mijn advies, maar even tussen de amethisten zitten en zijn hoofdpijn was in een mum van tijd verdwenen.

Toen Regina de dagen erna weer terug was om in de winkel te staan was het rustig, maar wel gezellig. Nienke, Regina en ik hebben alle resterende boeken en stenen uitgezoht en in de winkel gezet.
Natuurlijk luisterden Nienke en Regina niet naar me, want ja waarom zou je naar een bijna 500 jaar oude heks luisteren? Die zal het toch wel niet weten. De dames deden dus gewoon lekker hun eigen gang.

De kinderen Bricca en Zosja luisteren wel naar me en spelen ook veel met ons waar ik best wel blij mee ben. Regina heeft ook een huisdier voor ons gehaald: Kiekeboe.


Kiekeboe is een witte vleermuis met groene oren en ogen. Het is wel een schatje, maar vliegen doe ik toch liever op m’n eigen bezem. die ken ik door en door. Barney daarentegen is helemaal gek met Kiekeboe. Hij vliegt het lieft de hele dag met hem de winkel door.

Ook hadden Joost en Nienke iets georganiseerd in de winkel, maar daarover binnenkort meer. Het begint een beetje veel te worden voor mijn oude hersenen.

Tot snel allemaal.
Blessed be

Hetty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *