( 0 )

Hetty’s kerst

So, de kerstdagen zijn voorbij en alle gekte gelukkig ook. Hoezeer ik ook van de yuletijd hou, ben ik ook altijd blij dat het voorbij is.

Kvarts, Barney en Ik hebben de Yuledagen rustig doorgebracht in de winkel. Baney heeft bovenop zn vader gesprongen totdat die uitgledt en ik een bakje met paddestoelen was gevallen. We hebben wat naar de voorbijlopende mensen gekeken en uiteindelijk heerlijk met zn drietjes gegeten en Barney kreeg een zuurstok als toetje.

Dat laatste hadden we beter niet kunnen doen. Barney rende nog sneller door die winkel dan een hondsdolle Cheetah die 5 kommen gebrande koffiebonen op heeft in een half uur.
Hij heeft geloof ik wel 20 keer door de winkel heengerend voordat hij tegen een tafelpoot opknalde waardoor er een flinke stenen lapmp op zijn hoofdviel. Gelukkig was er niets met het aan de hand, maar een bijkomend voordeel, hij sliep wel gelijk waardoor Kvarts en ik de avond voor onszelf hadden.

Toen we het een beetje gezellig hadden gemaakt en sommige verlichting hadden uitgedaan begon Kvarts zowaar aan een zoutsteen te likken.
Als iets me ontzettend kwaad kan maken, is het wel dat sommige mensen aan andermans spullen komen. of dat nou is door aan te raken of te likken, dat maakt me niet uit.
Hij is toch nota bene geen bastaardkikker, kom op zeg.
Ik heb dan ook een toverspreuk zijn kant opgeslingerd waardoor zijn tong voor de rest van de avond zo klein werd als die van een vleermuis. Dat werd me niet echt in dank afgenomen waardoor Kvarts en ik een behoorlijke ruzie kregen.

Uiteindelijk hebben we het wel weer uitgepraat en alles opgeruimd, dus uiteindelijk zijn onze Yuledagen wel goed afgelopen.

Blessed Be