Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren.

Andes opaal een steen die heel sociaal georiënteerd is. De steen maakt gastvrij, onzelfzuchtig, altruïstisch en hartelijk. Het helpt om verlegenheid, schaamte en remmingen los te laten. Andes opaal is goed voor hartklachten en stimuleert dagdromen.

Groene opaal heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren. Groene opaal kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water en fel zonlicht. De steen maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan en creatief. Het stimuleert passie en genieten van het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *