Opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen of kristallen kunnen na verloop van tijd hun werking verliezen of de werking verzwakt ervan.
Het beste wat dan te doen is, is de steen te reinigen en op te laden.
Hieronder staan de beste manieren om de stenen weer op te laden om de werking weer op volle kracht te laten werken.

De zon-of maanlicht methode:
Opladen zonDe zon en de stralen van de maan zijn zeer energiek maar ook energetisch helend. U kunt deze methode gebruiken om zowel je kristallen op te laden al op hetzelfde moment ze te wissen.

 

Zoek een veilige plek en laat je kristal voor 24 uur of meer (tot een week) in het zonlicht en/of maanlicht. Sommige kristallen zullen qua kleur vervagen in het zonlicht, en diegene kun je dus beter alleen in het maanlicht opladen.

Sommige stenen die zullen vervagen in de zon zijn:

Als je twijfels hebt, maak dan alleen gebruik van opladen in het maanlicht. Dit kan ook de stenen verlossen van ongewenste energieën op hetzelfde moment als je tenminste vooraf de intentie hebt om dit te doen.

 

 

Opladen met andere stenen:
opladen steenSommige stenen kunnen heel veel energieker zijn dan andere stenen. In de meeste gevallen kunnen ze ook hun energie wissen. Dat maakt het gebruik van oplaadstenen een handige methode voor het opladen van een kristal.

Plaats uw kristallen die moeten worden opgeladen op een cluster of een groter stuk van een steen dat geschikt is om andere stenen op te laden zoals:

Laat je kristallen er gedurende 24 uur liggen of zolang tot dat het voelt alsof de op te laden stenen weer volledig zijn opgeladen. Opladen cirkel

 

Opladen in een cirkelpatroon:
Dit is een variatie op het gebruik van het opladen van stenen. Neem een groep kwarts kristallen (4-8 of meer) en leg ze zo neer dat er een cirkel patroon ontstaat. Plaats het kristal of steen die u wilt opladen in het midden van de cirkel en laat het daar liggen om op te laden voor 24 uur of meer.

 

 


De planten Methode:
Opladen plantPlaats de kristallen onder de balderen van een groeiende en gezonde plant voor 24 uur of meer om op te laden. Er wordt gezegd dat het engergieën laat groeien en meer kracht geeft aan de kristallen. Pas op dat je ervoor vatbare stenen niet op natte aarde legt.

De volgende stenen kunnen beschadigen door de inwerking van vocht of zelfs geheel oplossen:

 

 

 

Het begraven van de stenen:opladen begraven
Deze methode is goed voor de aarding van stenen in het bijzonder, geschikt voor vrijwel:

Begraaf de stenen in de grond voor een week of langer om ze op te laden. Dit kan ongewenste energieën tegelijkertijd laten verdwijnen. Zorg ervoor dat wanneer u de stenen begraaft dit doet in een gebied met een duidelijke markering, zodat als de week voorbij is u de stenen weer terug kunt vinden.

 

 

 opladen zandDe zand methode:
Zand is hetzelfde als een kristal (Kwarts) het bestaat immers voor 100% uit Silica net als kwarts. U kunt ervoor kiezen uw kristal of edelstenen enkele uren tot 24 uur lang in een grote bak met zuiver zand te leggen om deze op te laden. Vertrouwen hierbij op uw intuitie en mocht u merken dat het kristal of de steen slecht reageert of dat de energie vermindert stop dan met opladen en kies voor een andere methode. Het is echter een bewezen goede manier van opladen voor met name de Kwartsen. Gebruik voor donkere stenen lichter gekleurd zand. Dat geeft over het algemeen het beste resultaten.

 

 

De glazen Trinty piramide methode:opladen trinity pyramide
Door uw kristal of edelsteen te plaatsen in een glazen Trinity piramide kunt u de kristallen en edelstenen snel opladen. De piramide is al bekend als conserveringsmiddel uit de tijd van de oude Egyptenaren. Wie kent niet het verhaal van het voor altijd scherp blijvende scheermesje dat zo scherp blijft als je het midden in het piramide plaatst. Er is op het bodemvlak van de piramide enorm veel energie dat daar in een soort van bundel samen komt.

 

Dat is dus ook de ideale plek om uw kristallen en edelstenen neer te leggen. De beste manier is om tijdens het gebruik de piramide in zonlicht of in het maanlicht te plaatsen voor het allerbeste resultaat. De Trinty piramide is makkelijk zelf te maken maar is ook gewoon te koop in de winkel of via internet te bestellen.
Het sjabloon om deze zelf te maken staat hiernaast.

 

Welke methode je ook kiest, de exacte lengte van de tijd die nodig is voor het opladen is afhankelijk van de toestand van het kristal of de steen. Allereerst is het van belang om te vertrouwen op je intuitie en hogere zelf om je te leiden naar de beste methode en tijden.

Waarschuwing:
Wees er van bewust dat pas opgeladen edelstenen en kirstallen veel krachtigere zijn dan diegenen die nog nooit zijn opgeladen. Het is verstandig hier goed op te letten tijdens het gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: