Edelstenen en dieren

Edelstenen en dieren:  Hond met Chakrastenen

 

Edelsteen therapie toepasbaar bij alle dieren:

Bijna alle therapeutische edelsteen kettingen en hangers zijn geschikt voor dieren. Net als mensen worden onze huisdieren geconfronteerd met een verscheidenheid aan kwalen die kunnen worden verholpen met therapeutische edelstenen. Zo kunnen sommige dieren angstig of gemakkelijke verstoord raken als gevolg van pijnlijke herinneringen of ervaringen. Anderen kunnen lichamelijke gezondheidsproblemen ervaren. Therapeutische edelstenen kunnen ondersteunen bij het oplossen van deze kwalen en ongemakken.

Veel mensen genieten van het delen van edelstenen kettingen en hangers met hun huisdier gewoon als een manier om hun liefde uit te drukken en hun waardering te laten blijken voor hun gezelschap. Het maakt niet uit wat het probleem of wens is, therapeutische edelstenen kunnen voordelen en oplossingen voor huisdieren te bieden.

 

Agaat:

Natuurlijke rustgevende energie. Agaat biedt uw huisdier rust op een fundamenteel niveau. Het is vooral nuttig voor dieren die in een stedelijke omgeving wonen of die een enigszins beperkte toegang tot de natuur en het buitenleven hebben.
Agaat verbetert de coördinatie tussen alle delen van het lichaam van een dier en kan helpen uw huisdier zich gemakkelijker aan te laten passen aan elke nieuwe omgeving.

 

Amethist:

Amethist kan op elk pijnlijk, strak of niet goed uitgelijnd gebied van het lichaam van uw huisdier worden geplaatst om de pijn te kalmeren en genezing te bevorderen. Deze therapie is vooral nuttig voor pijnlijke gewrichten: het stimuleert hun her beschikking omdat het de pijn verlicht.

De energie van de Amethist opent een doorgang vanuit innerlijke aspecten van uw huisdier aan zijn fysieke lichaam. Waardoor meer levenskracht kan stromen naar het in nood verkerende gebied.

 

Aventurijn (licht groen):

Versterkt het fysieke lichaam. Lichtgroene Aventurijn verheft en versterkt de meest noodlijdende organen van uw huisdier. Het bevordert een zachtere zuivering van het fysieke lichaam dan Donker groene Aventurijn en het dragen van deze steen is een prachtige preventieve maatregel tegen ziektes aan de organen van uw huisdier. Ook zeer geschikt bij het zindelijk maken van honden en katten.

 

Aventurijn (donker groen):

Zuivert het fysieke lichaam. Donkere groene Aventurijn initieert een diepe reiniging van het lichaam van uw huisdier, vooral zijn vitale organen. De werking is zeer rustgevend en tilt de algehele lichamelijke gezondheid naar een hoger niveau. Huisdieren met een ziekte van de organen, zwak werkende organen of kwalen kunnen veel baat hebben bij Donkere groene Aventurijn

 

Carneool:

Revitaliserend voor je hele Wezen. De vitale oranje kleur van Carneool ontspant de geest van uw huisdier, emoties en fysieke cellen, zodat ze hun disharmonie kwijtraken en ziekte vrij kunnen worden. De oranje kleur is een belangrijk ingrediënt voor het leven, in het bijzonder voor de levensduur van de cellen en elke cel wordt bekrachtigd door de Carneool. En de oranje kleur kan helpen de cellen van uw huisdier te ontdoen van disharmonie en ziekte.

 

Citrien:

Revitaliserend voor je wezen. Citrien vermindert spanning en verhoogt flexibiliteit in de cellen, organen van het lichaam als een geheel, waardoor het lichaam van uw huisdier een aanmoediging krijgt om te ontspannen. Citrien kan ook helpen bij het oplossen van problemen met de huid en uitscheidingsorganen, zoals de darmen, de blaas, de nieren en sommige aspecten van de lever

 

Fluoriet (groen):

Kalmerend voor het fysieke lichaam. Lichtgroen fluoriet zal voorzichtig en geleidelijk verzachten en tilt het lichaam en emoties van een dier naar een ander niveau. Het helpt bij het elimineren van congestie en ontstekingen en verzacht fysieke pijnen ongemak, groene fluoriet kan een huisdier dat lijdt aan chronische af acute pijn of die herstellende is van elke vorm van chirurgie of trauma helpen.

 

Heliotroop (bloedsteen):

Versterking van het immuunsysteem en houdt het alert. Het kan inspelen op de behoeften van het fysieke lichaam van uw huisdier. Heliotroop energie herstelt bepaalde onderdelen in de bloedbaan die van vitaal belang voor een optimaal werkend immuunsysteem zijn. Dit maakt het lichaam van uw huisdier een niet-compatibele omgeving voor infecties van alle soorten. Heliotroop verwijdert ook belasting van het immuunsysteem en vergemakkelijkt het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam en verbetert de opname van cellen en voedingsstoffen.

 

Jaspis (leopard skin):

Leopard skin Jaspis helt het aantrekken wat nodig is om de fysieke gezondheid van uw huisdier te verbeteren. Dit kan een nieuwe soort medicijn zijn of therapie zijn, een verhoogd vermogen om voedingstoffen te gebruiken, of zelfs een nieuw vriend.

 

Onyx:

Maakt verbonden met de aarde. Onyx trekt helende gekleurde stralen naar de wortel chakra van uw huisdier, die een kalmerende invloed, gronding en algemene stabiliteit geven. Dit is vooral handig voor dieren die gevoelig zijn voor hyperactiviteit en die energieke en nutritionele ondersteuning in de achterhand vereisen.

 

Parelmoer:

Parelmoer verzacht en voedt de emoties van uw kat. Het is energie die voelt als moederliefde en schenkt het gevoel van gewiegd te worden in de armen van een liefhebbende moeder. De ideale steen om katten tot rust te brengen.

 

Pyriet:

Is als een kleine spiegel, als gevolg waarvan negatieve energie weg kan vloeien. Het wekt ook een gevoel van fysieke empowerment op en geeft een doorzettingsvermogen in het leven.

 

Rhodoniet:

Stabiliseert emoties. Het kan de gevoelens van uw huisdier kalmeren en herstellen. Via haar gestage werking kan Rhodoniet geleidelijk de emotionele fundering van uw huisdier transformeren, waardoor uw huisdier zich meer solide en veilig zal voelen. Rhodoniet helpt uw huisdier meer evenwichtig, volwassen, en sterk te worden.

 

Smaragd:

Donkergroene Smaragd helpt het lichaam vrij te komen van oude ziekteverwekkende energieën van uw huisdier. De smaragd bezielt haar lichaam met de leven gevende groene straal en helpt met neutraliseren van negatieve energieën in het lichaam en aura van uw huisdier.

 

Sodaliet:

Als u en uw huisdier beide Sodaliet dragen, wordt de verbinding tussen beiden ontwikkeld en uw vermogen om te communiceren wordt versterkt. Sodaliet kan een brug van bewustzijn helpen op te bouwen tussen 2 zielen, uw band van liefde zal meer solide, reëel en tastbaar worden. Uw gevoel van eenheid voor een gemeenschappelijk doel zal verdiepen, zelfs als dat doel niets meer is dan samen genieten van het leven en de natuur.

 kat met kristallen

Notitie:

De hier omschreven stenen en kristallen zijn te gebruiken voor alle huisdieren. Ga altijd met serieuze klachten naar een dierenarts. De stenen zijn slechts een hulpmiddel. Houd uw dier goed in de gaten en let op dat klachten niet verergeren, als dit het geval is dan werkt de steen niet of te sterk, grijp dan in en haal de steen weg en probeer een andere steen. Een dier kan niet als een mens aangeven wat hij voelt.

 

Laat een dier altijd maar 1 steen tegelijkertijd dragen. Meerdere stenen kan de invloed van werkingen opheffen of juist te sterk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: